maanantai 16. joulukuuta 2013

Loppuvuoden UFOt

Nämä tässä ovat ikivanhat ufot, joita minulla on.. Minulla on siivous meneillään ja kerään kaikki ufot yhteen paikkaan, jotta voin tehdä tilannekatsastuksen.

Tilannekatsastus:

Jäi jotenkin kesken kun en pitänytkään raidoituskuviosta, harkitsen edelleen sen purkua, mutta toisaalta sen voisi neuloa loppuun ja perin sille. Joskus joulumyyjäisiin vois viedä.

Nämä tässä ovat ainainen vitsaus; Parittomia sukkia.


Lastenkoko parillinen sukkia, viimistelyä vaille valmista. En varmasti ole ainoa joka on laiska viimiselemään. Minulla on lapasia ja pipo käytössä vaikka ei kaikkea langanpäät ole ommeltu piiloon. Lapasilla ihan sama kohtalo, neulotaan yksittäisiä, eikä jakseta neuloa parit niille ja lopulta jäänee käyttättömiksi. Yksi ratkaisu olisi neuloa molemmat lapaset samanaikaisesti mutta langan säästäessä en viitsi ostaa kahdet samat väriset kerät. Pitäisiko yhtä kerää jakaa kahdeksi samankokoisiksi keriksi? Miten itse olitte ratkaisseet asian?


Omalla ohjeellani neulottu sydän-lapaset. Hain 70 luvun tunnetta värityksellä ja tyylillä.

Tämä sormikkaat.. en oikein tiedä pidänkö siitä vai en.. Se on tavallaan kaunis ja ensimmäiset sormikkaat, joita neuloin. En vaan osaa päättää pidänkö siitä, jotta saisin innostuksen neuloa sille parin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti