perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tanskan kauppoja ja lankoja

Olin vuoden ollut Tanskassa, pitäisi esitellä mitä olin ostanut sieltä ja millaisia kauppoja löytyi.
Olin löytynyt Tanskasta muutamia hyviä lankakauppoja, yksi Vejlessä (Jyllannissa) ja kolme löytyvät Kööpenhaminan keskustasta ja sen lähistöllä. Kööpenhaminassa kaksi olivat melko keskustassa ja yksi Amargedossa.

Tästä kaupasta, josta otin kuvia, on pienehkö verrattuna kahteen muuhun mutta löytyy ainakin Noro-langat ja vastaavat langat eri merkeillä. Tämä kauppa on Kööpenhaminan keskustassa kuten pari muuta kaupat, jotka ovat samalla kadulla (en valitettavasti muista kadun nimeä).

Kauppa on risteyksen kulmassa.

Lähikuva kaupan langoista. :)

Amargedossa oli metron lähellä kauppakeskuksen sisällä lankakauppa, josta ostin Fourure(?) pörröisiä lankoja ja liukuvärjättyjä lankoja, jotka muistuttavat vähän Noro-lankoja tai meidän Novitan puroa, joka ei kuulemma enää myydäkää??

Fourure - Collection Ligne Noire
Marks&Kattens: BIG trend
Jyllannissa, Vejlessä kävin ostamassa lankakaupasta noita lankoja: Hjerte-langat ja kaunista paksua lankaa muutamia keriä. Olisi pitänyt ostaa enemmän Hjerte lankoja!

Hjerte: Sock 4
Lana Grossa: Olympia
Kävin useimmissa kaupoissa ja noita löytyy yleensä tavallaisista ruoka-kaupoista, esimerkiksi SuperBrugsen ja joitakin jättiläiskaupoissa kuten Suomessa Prismaa/Citymarkettia vastaava. Myös halpiskaupasta Tigristä löytyi kerran tarjouksena langat ja bambupuikot.

Tiger: sock yarn ja Tollegno: Strömpe gran


Indio


Noella
Tollegno: Strömpe gran
Useimmille olen ajatellut neuloa sukkia, mallia on vielä hakusessa. Taisin ollut ostanut enemmänkin, mutta tässä suunnilleen tärkeimmät ja pehmeimmät langat. :)

1 kommentti:

  1. söpö lankablogi! sun tyyli;) laitan nyt merkinnän käynnistäni täällä;) nepamansikka.blogspot.fi ;)

    VastaaPoista